Partners

EMBUILD – Platform Houtbouw

Het doel van deze nieuwe platform is de synergie te versterken tussen de verschillende beroepen betrokken bij de houtbouw (de algemene aannemers, de schrijnwerkers en de dakdekkers), alsook het promoten ervan bij een breed publiek.

Website

Federatie van Algemene Bouwaannemers (Faba)

FABA is de Federatie van Algemene Bouwaannemers. De opdracht van de Federatie bestaat erin om het beroep van ruwbouw- en algemene bouwaannemer op alle vlakken en op alle mogelijke manieren te verdedigen en te promoten.

Website

CBD

De CBD is een organisatie die de ondernemingen en industriële partners groepeert die actief zijn in de sector van de dakbedekking.

Website

Federatie Ontwikkelaars – Woningbouwers

De Federatie van Ontwikelaars – Woningbouwers heeft als doel het promoten van de activiteiten van aannemers die actief zijn in de residentiële bouwsector. Daarnaast wil de Federatie eveneens de positie van deze ondernemingen versterken door de uitwisseling van ervaringen, het ontwikkelen van kennis en diensten en het verdedigen van de belangen van deze sector.

website

De Waalse Federatie van Belgische Schrijnwerkers

De Waalse Federatie van Belgische Schrijnwerkers (WFBS), de representatieve vereniging van de sector, groepeert 9 lokale verenigingen en verzamelt ongeveer 620 leden verdeeld over de 5 Waalse provincies. Het is de grootste beroepsorganisatie van de houtsector. Al meer dan 20 jaar is de WFBS, ten dienste van het beroep, de belangrijkste gesprekspartner van de Waalse schrijnwerkers.

Website

Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers

De Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers is de meest representatieve onafhankelijke werkgeversorganisatie voor de Vlaamse Schrijnwerksector. Zij groepeert 12 lokale en 4 gespecialiseerde verenigingen en vertegenwoordigt niet minder dan 1.600 aannemers van Schrijn- en Timmerwerk, verspreid over heel Vlaanderen Van zelfstandige schrijnwerkers, kleine, middelgrote en grote schrijnwerkerijen, iedereen in de sector vindt zijn gading in de Confederatie.

Website

Ik Zoek een Vakman

Deze site van de Confederatie Bouw is bedoeld om reclame te maken voor de lidbedrijven die voor particulieren werken. Particulieren die een aannemer zoeken die in orde is met de wettelijke verplichtingen, kunnen hier terecht.

Ligne Bois

Website

Fedustria

Fedustria vzw is de fusiefederatie van de voormalige vzw’s Febeltex en Febelhout en vertegenwoordigt de ondernemingen uit de Belgische textiel-, hout- en meubelindustrie. Deze sectoren realiseren samen een omzet van 10,7 miljard euro met een tewerkstelling van ongeveer 39.218 jobs in 1.965 bedrijven in België. Met andere woorden, een van de belangrijkste sectoren in het Belgische industrielandschap.

De missie van Fedustria bestaat erin de ondernemingen van de textiel-, hout- en meubelindustrie te helpen bij hun succesvolle ontwikkeling en dit door vrijwaring en versterking van hun competitiviteit

Website

Isover

Website

Gyproc

Website

Een ondernemer zoeken